08.11.2018

Продукція компанії WALRAVEN

Продукція компанії WALRAVEN

Нагадаємо, раніше нами була розглянута датська продукція Rockwool і італійська продукція K-FLEX, призначена для шумо- і теплоізоляції трубопроводів, тепломагістралей, кріогенних установок, житлових, громадських і промислових будівель.

Компанія Walraven - історія заснування і розвитку сімейного бізнесу


Нідерландська компанія Walraven Group, заснована 75-ть років тому - один з провідних світових виробників професійних, високоякісних систем кріплень і кріпильних елементів. Головний офіс розташований в невеликому нідерландському містечку Мейдрехт.

Станом на 2018 рік продукція виробника представлена ​​в багатьох країнах світу. Компанія має власну мережу офіційних представників.

Монтажні підприємства по всьому світу застосовують вироби при проведенні монтажних робіт різного типу. Продукція WALRAVEN дозволяє - спростити робочий процес і гарантувати високу надійність експлуатації мереж і обладнання.

Відповідно до офіційної статистики, елементи застосовують у своїй роботі кілька десятків тисяч підприємств, розташованих в різних частинах планети:

  • в Європі;
  • в Північній і Південній Америці;
  • в Азії;
  • в Австралії;
  • у Африці.

Вироби використовуються при будівництві та ремонті житлових, соціальних, промислових будівель. Вони допомагають якісно виконати монтаж комунікацій, мереж, інженерних систем різного призначення.

Як відзначає виробник, всі вироби мають необхідні дозвільні документи. Компанія працює у відповідності до сертифікату ISO 9001: 2008. Великий асортимент виготовляються елементів дозволяє знайти модулі, призначені для будь-яких проектів, незалежно від їх складності.

Створення і розвиток компанії

Свою історію виробник почав в 1942 році. Саме тоді Ян Ван Вальравен заснував підприємство з виробництва будівельних і кріпильних матеріалів. Він був водопровідником, однак під час Другої Світової війни не вистачало елементів для прокладки і кріплення труб. Тому Ян Ван Вальравен вирішив займатися їх розробкою самостійно.

І до цього дня WALRAVEN залишається сімейної фабрикою - нині пост виконавчого директора займає правнук засновника.

Продукция компании WALRAVEN

Компанія поступово розвивалася і з невеликого сімейного підприємства перетворилася на великого гравця ринку будматеріалів. На фабриках постійно працювали і продовжують працювати над удосконаленням продукції, впровадженням інновацій, що дозволяє створювати унікальні елементи, істотно спрощують роботу монтажників.

Протягом всієї історії пріоритет - розробка нових елементів. Системний підхід дозволяє отримувати універсальні і індивідуальні рішення, які підходять для реалізації різних проектів.

Сьогодні виробничі потужності виробника розташовані в декількох країнах. На всіх заводах і фабриках встановлено сучасне, продуктивне обладнання, яке відповідає всім вимогам і тенденціям.

Зверніть увагу! Примітно, але практично всі верстати, преси, інше обладнання WALRAVEN розробляють самостійно.

Повний контроль процесу виробництва - від підбору сировини до виходу деталі з конвеєра - дозволяє гарантувати високу якість.

Продукція WALRAVEN і її основні характеристики


Даний нідерландський бренд пропонує споживачам кріпильні елементи для монтажу:

  • опалювальних мереж і систем;
  • зрошувальних систем;
  • санітарного обладнання;
  • кондиционирующих мереж;
  • та ін.

Існує кілька видом виробів, що випускаються на заводах нідерландського виробника, призначених для монтажу, кріплення, установки труб, комунікацій, окремих вузлів:

  • BISMAT Flash;
  • BIS RapidRail і RapidStrut;
  • BIS DobyGrip і starQuick;
  • BISOFIX.

Також є спеціалізовані покрівельні опори, що випускаються під ім'ям BIS Yeti. Нижче розглянемо характеристики найбільш популярних елементів, що дозволить вам отримати уявлення про їх особливості.

Характеристики продукції Walraven

1. BIS DobyGrip. Являє собою підвісну систему. Рекомендується до застосування замість різьбових шпильок або ланцюгів. Як показують практичні дослідження, застосування системи дозволяє прискорити процес монтажу в шість разів! Призначена для будь-яких елементів, які слід кріпити на висоті:

  • ліхтарів, ламп, інших освітлювальних приладів;
  • лотків;
  • кабель-каналів і т.п

Зверніть увагу! В першу чергу використання системи рекомендовано при монтажі електричних систем. В тому числі, при монтажі вивісок.

2. BIS starQuick. Використовується для кріплення труб. Досить просто вставити хомут на трубу, як він тут же почуєте. Допомагає зміцнювати труби будь-якого типу (в тому числі, опалення та санітарного призначення), діаметр яких коливається від 10 до 65 міліметрів.

3. BISMAT Flash. Ще один вид хомутів, застосовуваний для кріплення труб. Істотно прискорює монтаж, оскільки не вимагає застосування спеціалізованого інструменту. Для кріплення досить просто натиснути на особливий інсталяційний болт.

Відзначимо, що даний вид продукції характеризується відмінними протипожежними характеристиками. Використовується на трубах будь-якого типу, діаметр яких коливається від 15 до 51 міліметра. Випускаються в двох видах:

  • з приєднувальних гайкою М8;
  • з гайкою комбінованого типу М8 / 10.

4. BISOFIX. Це особливий вид хомутів, що застосовуються при монтажі труб з ізоляцією. Їх використання дозволяє уникнути появи конденсату і тепловтрат. Сам процес установки проходить в максимально стислі терміни.

Відмінність сталевих хомутів - наявність спеціалізованого ізоляційного блоку. Рекомендовані для труб, діаметр яких коливається в межах від 12 до 219 міліметрів.

5. BIS RapidRail. Дана лінійка кріплень представлена ​​профілями кількох видів, вони можуть застосовуватися для середніх і високих навантажень. Лінійка «наповнена» наступними видами товарів:

  • кутники;
  • особливі сполучні елементи;
  • гайки і болти.

6. BIS RapidStrut. Ці елементи кріплення рекомендовані для підвищених навантажень. В тому числі, промислового призначення. Являють собою не тільки окремі вироби, але профілі.

7. BIS Yeti. Розроблено для кріплення, монтажу окремих конструкцій на даху і покрівлях. Йдеться про такому обладнанні:

  • руфтопи;
  • вентиляційні установки;
  • кондиціонери;
  • та ін.

Дозволяє ефективно розподіляти навантаження по всій площі покрівлі, що виключає прогини, руйнування, забезпечує повну стабілізацію встановленого обладнання.

Зверніть увагу! Якщо на поверхні покрівлі необхідно прокласти легкі кабелі, невеликі трубопроводи, рекомендується використовувати спеціалізовані опори BIS Ursus Foot.

8. BIS Spectrum. Розроблено для установок великих, важких конструкцій, елементів. Серед яких сонячні панелі. Зручність полягає в тому, що монтажний елемент не потрібно кріпити безпосередньо до покрівлі.

9. Протипожежні елементи. Продукція WALRAVEN - це і широкий асортимент протипожежних виробів. Серед таких гільза BIS Pacifyre MK II. Вона розроблена для герметизації труб, виготовлених на основі пластика - такі труби горючі, а тому вимагають застосування спеціалізованих кріплень.

BIS Pacifyre IWM III - стрічка з протипожежними властивостями. Застосовується для надійної герметизації трубопроводів. Вона - самоклеюча, що істотно спрощує процес монтажу. Її можна використовувати навіть в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості.

BIS Pacifyre - манжети з протипожежними характеристиками. Їх рекомендують застосовувати для монтажу в місцях, до яких утруднений доступ. Наприклад, в кутах. Також вони кріпляться навіть через перекриття. Можуть використовуватися в будівлях з підвищеним рівнем вологості.

10. Інші види елементів. Серед інших видів монтажних, кріпильних виробів, що випускаються нідерландською компанією, варто виділити:

забивні анкери зі сталі;
розпірні анкери;
шурупи для бетонних стін;
дюбелі для несильних навантажень;
хімічні анкери;
і багато іншого.

Детально описати весь асортимент продукції не представляється можливим. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся до менеджерів нашої компанії. Контакти - представлені на сайті. Консультанти дадуть відповідь на всі питання, що стосуються продукції компанії з Нідерландів. Нададуть додаткову інформацію, докладніше розкажуть про технічні характеристики.

Продукція WALRAVEN: її особливості, переваги


Найбільшим попитом користуються хомути, розроблені фахівцями компанії. Це обумовлено їх неперевершеними експлуатаційними характеристиками і якостями.

Кріпильні елементи, профілі також заслужили довіру монтажників у всіх регіонах планети. Зокрема, згадки заслуговують:

  • можуть використовуватися для монтажу, кріплення, установки конструкцій з невеликим, середнім і / або важкою вагою;
  • швидкість монтажу - швидкість установки скорочується приблизно на 40%, але окремі елементи дозволяють прискорити процес навіть в кілька разів;
  • профілі для монтажу відрізняються не тільки своєю міцністю, але і розмірами - їх довжина становить від 2 до 6 метрів, в залежності від моделі;
  • також різна довжина і у кронштейнів;
  • елементи можна кріпити безпосередньо на стіну;
  • є додаткові пристрої, які можуть використовуватися з абсолютно будь-якими профілями.

Продукция компании WALRAVEN

 

Якщо говорити конкретніше про хомутах, то ця продукція WALRAVEN володіє наступними позитивними характеристиками:

  • передбачені особливі вкладиші з каучуком або з EDPM-гумою для ефективної термоізоляції;
  • можливість підбору твердого ізолюючого покриття;
  • можливість приєднання так званим Одногвинтові методом;
  • широкий асортимент різних матеріалів для виготовлення;
  • простота, висока швидкість монтажу.

До того ж, часто для установки хомутів немає необхідності використовувати спеціалізований інструмент.

Чому купувати вироби від WALRAVEN потрібно у нас


Компанія «Вельс» - офіційний представник нідерландського виробника в Україні. Тому ми гарантуємо оптимальні, найвигідніші умови поставок - це стосується, як кінцевої вартості, так і термінів доставки.

Всі товари є на наших складах, розташованих в різних містах України. Таке розташування, а також продумана логістика дає можливість поставляти продукцію в будь-який регіон країни без будь-яких затримок, форс-мажорів.

Запевняємо, що до кожного клієнта передбачений строго індивідуальний підхід. Залежно від обсягів закупівель, типу придбаних матеріалів і особливостей доставки. Але в будь-якому випадку можете бути впевнені, що ви залишитеся задоволені, як якістю обслуговування, так і кінцевим якістю придбаних монтажних елементів.

Для замовлення зв'яжіться з нашими консультантами і вкажіть, які саме товари і в якій кількості вам необхідні. Якщо не можете зробити вибір самостійно, вкажіть чітку специфікацію об'єкта, що дозволить нам підібрати продукцію під конкретні вимоги.

Зверніть увагу! Усі позиції, представлені на сайті, завжди є в наявності як мінімум на одному складі «Вельс». Тому вам не доведеться довго чекати поставок.

Цінова політика вас приємно порадує. У нас гнучкі ціни. Для кожного окремого замовника розробляється унікальна пропозиція, яка враховує цілий ряд індивідуальних чинників.

Нідерландська продукція WALRAVEN - оптимальний вибір для надійного, міцного і довговічного монтажу мереж, комунікацій, інженерних систем і окремих конструкцією, одиниць спеціалізованого обладнання.

 

Читайте ще

Ми раді запропонувати Вам повний спектр теплоізоляційних матеріалів для будівництва
27
2023
жовтня
Базальтові плити ROCKTON SUPER
Базальтові плити ROCKTON SUPER використовуються для звуко- та теплоізоляції багатошарових стін, мансард, підлог або перекриттів з використанням балок. Це звукопоглинальні панелі, які виготовляються з кам'яної вати вищого класу з оптимальною щільністю 43 кг / м3.
09
2019
січня
Теплоізоляція K-FLEX ST: докладний опис від історії до монтажу
Продукція, що випускається італійською компанією теплоізоляція K-FLEX ST є зручним і надійне покриття. Воно дозволяє забезпечити повноцінний захист трубопроводів різного типу від втрат тепла. Виготовляється матеріал зі спіненого каучуку.
03
2019
січня
Vels вітає з Новим роком!
2018 рік був продуктивним і багатим на різні події. Команда компанії "Vels" працювала в повну силу і викладалася на 100%, щоб наші клієнти та партнери відчували себе комфортно і надійно. Ми максимально розширили спектр послуг, забезпечили вигідні умови для співпраці. Але на цьому "Vels" не зупиниться, в новому 2019 році, ми продовжимо розвиватися і вдосконалюватися, прагнути до нових вершин і досягнень.