03.01.2019

Vels вітає з Новим роком!

Vels вітає з Новим роком!

2018 рік був продуктивним і багатим на різні події. Команда компанії "Vels" працювала в повну силу і викладалася на 100%, щоб наші клієнти та партнери відчували себе комфортно і надійно. Ми максимально розширили спектр послуг, забезпечили вигідні умови для співпраці. Але на цьому "Vels" не зупиниться, в новому 2019 році, ми продовжимо розвиватися і вдосконалюватися, прагнути до нових вершин і досягнень.

У новому році наша компанія обов'язково розширить асортимент ізоляційних матеріалів. Також ми постараємося зробити обслуговування і сервіс більш ефективними і вигідними. Підводячи підсумки 2018 року, хочеться побажати нашим замовникам, як приватним особам, так і великим промисловим підрядникам, щоб в майбутньому їм все вдавалося, а всі починання мали успішне завершення.

Хай у кожному домі буде затишно, тепло і безпечно. Компанія "Vels" зробить все, щоб ваші мрії і плани здійснилися. Наша команда бажає всім Вам достатку, любові і процвітання. Нехай все, прийняті в цьому році рішення, будуть правильними, а співпраця вигідним і перспективним! Давайте разом ставати краще, успішнішим, щасливішим, будувати плани на 2019 рік і реалізовувати їх!

З Новим роком і Різдвом, завжди ваша компанія "Vels"!

Читайте ще

Ми раді запропонувати Вам повний спектр теплоізоляційних матеріалів для будівництва
27
2023
жовтня
Базальтові плити ROCKTON SUPER
Базальтові плити ROCKTON SUPER використовуються для звуко- та теплоізоляції багатошарових стін, мансард, підлог або перекриттів з використанням балок. Це звукопоглинальні панелі, які виготовляються з кам'яної вати вищого класу з оптимальною щільністю 43 кг / м3.
09
2019
січня
Теплоізоляція K-FLEX ST: докладний опис від історії до монтажу
Продукція, що випускається італійською компанією теплоізоляція K-FLEX ST є зручним і надійне покриття. Воно дозволяє забезпечити повноцінний захист трубопроводів різного типу від втрат тепла. Виготовляється матеріал зі спіненого каучуку.
06
2018
грудня
Купити бітумну черепицю. Продукція «Акваізол»
Готуй сани влітку, а дах ... взимку? Не зовсім. У зимовий період здійснюється підбір матеріалу, а його монтаж виконується в теплу пору року. Для ремонту покрівлі рекомендуємо купити бітумну черепицю. Це м'яке покриття, що характеризується рядом переваг.